Irodatakarítás
Üzlet

Napi szintű irodatakarítás

Egy jó munkakörnyezethez hozzátartozik a napi- és a heti szintű irodatakarítás. Fontos, hogy az ügyfelek felé is a tisztaságot és rendet közvetítsük arról nem beszélve, hogy a munkavállalók is jobban érzik magukat egy tiszta munkahelyen. Egy rendszeresen takarított iroda nagyban hozzájárulhat cégünk sikeréhez is az előbb említett ok miatt.

A napi szinten végzett irodatakarítás történhet akár napközben is úgy, hogy a dolgozók számára láthatatlan marad a takarítócég, de akár a nap végén este, vagy éjszaka is. A Csingiling Takarítás az ügyfél igényeit szem előtt tartva végzi el az irodatakarítást, a helyiségek tisztántartását.

Miket végeznek el napi szinten az irodatakarításkor?

Az alapvető feladatok elvégzésén túl (úgy, mint a szemetesek ürítése, szelektív hulladékok kijelölt helyre történő összegyűjtése) takarítják azokat az eszközöket, helyiségeket, amikkel a munkavállalók napi szinten kapcsolatba kerülhetnek. Fontos, hogy a szociális helyiségek megfelelően és rendszeresen fertőtlenítve legyenek. A csempefelületeket tisztán kell tartani valamint a fogyóeszközöket után kell tölteni és ellenőrizni.

A konyhákban elvégzik a napi mosogatásokat, vízkőtlenítéseket valamint az összes felület takarítását, tisztántartását. A konyhabútorok, konyhagépek takarítása is elengedhetetlen. Mivel ez az egyik olyan helyiség, ahol a legkisebb kivetnivaló a tisztaságban negatívan hat ki a cégünkre.

Fontos, hogy az irodatakarításkor sor kerüljön az ablakok, üvegfalak, tükrök, lift belsők teljes takarítására is. A külső nagy üvegfelületek takarítását akár alpintechnikával is el lehet végezni, a felület nagyságától és a profi felszereléstől függően viszonylag gyorsan.

A Balogh Clean Team Kft. több fős profi csapattal és profi eszközparkkal, alpinistákkal várja a megkereséseket az irodatakarításra is.