Egyedi telefontokok, iPhone tok, AirPods tartó
Üzlet

Egyedi telefontokok webáruháza – iPhone tok, AirPods tartó

Egyedi telefontokok, iPhone tok, AirPods tartó, nagy kínálattal az iTok.hu webáruháztól. A webshop kínálatában lévő iPhone tokokkal, tartókkal, kiegészítőkkel egyedi kinézetet kölcsönözhet mobiltelefonjának, tabletjének, okosórájának. Minőségi iPhone tokok, iTok tokok és AirPods tartók akár ütésálló kivitelben is.

iPhone tok

Többek között az alábbi kedvelt márkák közül választhatunk iPhone tokot:

  • Karl Lagerfeld
  • Guess
  • Spigen
  • Supcase

A tokok megtalálhatók iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 7 plus, iPhone 8, iPhone 8 plus, iPhone X, iPhone Xr, iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max telefonokhoz. Azok a tokok melyek éppen nem elérhetők a kiválasztott modellhez, kérésre gyorsított beszerzéssel elindítja a webáruház a beszerzést.

Apple Watch okosóra szíj

Nőknek akár divatos, ékkövekkel díszített fém óraszíj is választható, de megtalálhatók a letisztult, egyszerű fém óraszíj kivitel is. Akik inkább a kompozit bőr szíjakat kedvelik, azok is találnak többféle színben és méretben.

Az oldalon egy táblázat is a segítségünkre van ahhoz, hogy a megfelelő Apple Watch szíjat ki tudjuk választani a saját óránk méretéhez.

AirPods tartó

Többféle stílusban, kivitelben találunk tartót a meglévő AirPods töltőtokunkhoz. Az összes tartó úgy van kialakítva, hogy a töltőkábel a tartó levétele nélkül is könnyen csatlakoztatható hozzá. A tartók kaphatók AirPods 1, AirPods 2 és AirPods Pro készülékekhez, szilikon, kompozit bőr vagy akár kötött/horgolt kivitelben is.